RSS

Εξι μηνες φυλακη γιατι χασμουρηθηκε!


Την πιθανότητα να καταδικαστεί σε έξι μήνες φυλάκιση αντιμετωπίζει ένας άνδρας στο Σικάγο των ΗΠΑ, ο οποίος… χασμουρήθηκε την ώρα που βρισκόταν μέσα σε αίθουσα δικαστηρίου.

Ο 33χρονος Clifton Williams παρακολουθούσε την δίκη του ξαδέλφου του, ο οποίος αντιμετώπιζε την κατηγορία της κατοχής ναρκωτικών. Την ώρα που ο δικαστής ανακοίνωνε την καταδίκη του κατηγορούμενου, ο Williams χασμουρήθηκε και αυτό έκανε τον δικαστή έξω φρενών.

Ο δικαστής θεώρησε το χασμουρητό προσβολή απέναντι στο δικαστήριο και καταδίκασε τον άτυχο άνδρα σε ποινή φυλάκισης έξι μηνών.

Την επόμενη εβδομάδα ο Williams έχει ακρόαση με τον δικαστή. Αν ο δικαστής δεχτεί την συγνώμη του, τότε μπορεί να αφεθεί ελεύθερος, έχοντας όμως ήδη περάσει 20 μέρες στην φυλακή.

2 comments:

Anastasia Marou said...

Βρε τι επαθε ο φουκαρας ο Clifton για ενα χασμουρητο! Λες και μπορεις να το κοντρολαρεις το ατιμο. Ας ελπισουμε πως ο δικαστης θα δεχτει τη συγνωμη του...περιφρονηση του δικαστηριου σου λεει! Πολλα φιλια και χρονια πολλα! Ελπιζω να περνας καλα.

Constantinos said...

Τις 20 μέρες στη φυλακή, όμως, τις έκανε έτσι κι'αλλοιώς. Μάλλον ο δικαστής πρέπει να είχε πρόβλημα! Πολλά φιλιά και καλό σαββατοκύριακο να έχεις.